Pastrav prajit

de lia maria in Pastrav, 21 Iul 2011 | 9555 vizualizari

 

Delicios, rapid si foarte usor de preparat !

 

INGREDIENTE

  • 1 pastrav
  • 1 lamaie
  • 1 lingura faina de porumb
  • 2 linguri ulei de masline
  • ½ lingurita usturoi,  granule
  • Frunze de salvie proaspata
  • Fulgi de ardei iute
  • Sare
  • Piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Dupa ce curatam si spalam bine pestele, il stergem cu un servet si stoarcem zeama de la ½ de lamaie peste el si-l saram si piperam. Tocam marunt salvia, o punem intr-un bol si adaugam  faina, usturoiul si fulgii. Le amestecam si tavalim bine pestele prin amestec, astfel incat sa imbrace pestele frumos pe toate partile, apoi il stropim si cu putin ulei de masline.

Punem tigaia la incins cu 1 lingura ulei si prajim pastravul pe ambele parti. Servim imediat, cu felii de rosie si lamaie, alaturi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
O masa cu pastrav